VT Journey - шаблон joomla Joomla

Információ

Önkormányzat

4464 Tiszaeszlár,
Rákóczi Ferenc u. 91.
+36 42 277 505
hivatal@tiszaeszlar.hu

Orvosi rendelő

4464 Tiszaeszlár,
Arany János u. 43/a.
+36 42 277 526

Rendőrség

4464 Tiszaeszlár,
Arany J. u. 32.
+36 42 372 311

Nevezetességeink

Friss híreink

Magyar Falu Program

MFP logo 500

Lomtalanítási tájékoztató

naptar2020

E-ügyintézés

Az E-önkormányzat portál elérhető az alábbi címek bármelyikén:
ugyintezes kicsi

logo njt

Névnap

2024. június 22. szombat
Paulina
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:55-kor.

Holnap
Zoltán, Édua
napja lesz.

Oldalainkat 492 vendég és 0 tag böngészi

Hagyományainknak megfelelően idén is megünnepeltük az időseket Tiszaeszláron. A művelődési házban Vajda László polgármester köszöntötte a szépszámú megjelenteket, ünnepi köszöntőjében kiemelte a megbecsülés fontosságát. Elmondta, az önkormányzat kiemelt fordít a település idős lakóira is.

A szépkorúaknak az óvodások adtak szívmelengető ünnepi műsort, majd Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház művésze, vezető szólistája adott elő egy bőséges dalcsokrot. A repertoárban a közelmúlt slágeréivel kezdve az ismert operett- és musical betétdalokig.

Dr. Vinnai Győző a térség országgyűlési képviselője beszédében szintén az időseknek járó tisztelet és megbecsülés mellett a közösségi élet fontosságát hangsúlyozta. Példaként említve Tiszaeszlárt, ahol rendszeresen szerveznek nekik szóló programokat is. Felhívta a figyelmet a kormány Gondosóra programjára is, ami a 65 év felettiek számára ingyenesen igényelhető és baj esetén azonnal segítség kérhető a készüléken keresztül.

A vendégek az önkormányzat konyhája által készült ízletes ebédet fogyaszthattak el a program zárásaként.

Bemutatkozunk

Honlapunk azért jött létre, hogy bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, programjainkat, kulturális életünket minden érdeklődő számára, és hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településünkön élnek, dolgoznak, továbbá, azoknak is, akik településünkre készülnek utazni, itt szeretnének letelepedni vagy üzleti vállalkozásba kezdeni.