VT Journey - шаблон joomla Joomla

Információ

Önkormányzat

4464 Tiszaeszlár,
Rákóczi Ferenc u. 91.
+36 42 277 505
hivatal@tiszaeszlar.hu

Orvosi rendelő

4464 Tiszaeszlár,
Arany János u. 43/a.
+36 42 277 526

Rendőrség

4464 Tiszaeszlár,
Arany J. u. 32.
+36 42 372 311

Nevezetességeink

Friss híreink

Magyar Falu Program

MFP logo 500

E-ügyintézés

Az E-önkormányzat portál elérhető az alábbi címek bármelyikén:
ugyintezes kicsi

logo njt

Lomtalanítási tájékoztató

naptar2020

Névnap

2023. január 31. kedd
Marcella
A Nap kel 07:17-kor,
nyugszik 16:50-kor.

Holnap
Ignác
napja lesz.

Oldalainkat 48 vendég és 0 tag böngészi

A hagyományokat megőrizve ebben az évben is köszöntöttük Tiszaeszlár szépkorúit. Az Idősek Napjára a művelődési házba hívtuk őket, ahol műsorral és egy finom ebéddel kedveskedtünk az itt élő nyugdíjasoknak.

Vajda László polgármester úr köszöntője után a helyi óvodások adtak műsort, majd a Tihanyi Vándorszínpad szórakoztatta a vendégeket. A Barátok Köztben több mint húsz éven át Novák Laci szerepét alakító Tihanyi Tóth Csaba és felesége Bognár Rita a legkedveltebb operettdallamokat hozta el Tiszaeszlárra. A sztárvendégek nem csak műsort adtak, de velünk is ebédeltek és elmondásuk szerint nagyon élvezték az ’eszlári vendégszeretetet.

Az Idősek Napját megtisztelte Dr. Vinnai Győző, a térség országgyűlési képviselője. Köszöntőjében hangsúlyozta, fontos az, hogy a szépkorúkat tiszteljük, megbecsüljük és tanuljunk tőlük. A képviselő hozzátette, a kormányzat is kiemelt figyelmet fordít a nyugdíjas társadalomra, amit novemberben nyugdíjprémiummal és -emeléssel is bizonyít.

Reméljük a vendégeink jól érezték magukat. Köszönjük minden kollégánknak, munkatársunknak azt a sok segítséget, amit az Idősek Napja sikeres megszervezéséért tett. 

 

Bemutatkozunk

Honlapunk azért jött létre, hogy bemutassuk településünk látnivalóit, nevezetességeit, programjainkat, kulturális életünket minden érdeklődő számára, és hasznos információkat nyújthassunk azoknak, akik településünkön élnek, dolgoznak, továbbá, azoknak is, akik településünkre készülnek utazni, itt szeretnének letelepedni vagy üzleti vállalkozásba kezdeni.